Event

Bourgogne (Allt är inte Grand Cru) 5 mars 2021
Champagne Louis Roederer 11 mars (FULLBOKAD)
Barolo & Tryffel 9 april (FULLBOKAD)
Barolo &Tryffel 10 april (FULLBOKAD)
Champagne Cristal 11 april (FULLBOKAD)
Hummer, kaviar & Champagne 16 april
Champagne & WIJNJAS ost 23 april
Sparris & Riesling 7 maj
Japan & Saké Vol II 14 maj
Bordeaux Grand Vin 28 maj (FULLBOKAD)
Tyska viner mit Prädikat 11 juni
Alsace med ålder 3:e september
Clape, (Rhônedalens storhet) 10 september
En hel meny med Sauternes 17:e september
Barolo (5 årgångar Cappellano Piè Ruperstris) 24:e september
Aligote (Bourgogne och dess storhet) 4 juni 2021
Boka via länk eller skicka oss ett mail på info@gastrovin.se
SVENSKA TAPAS
Svenska tapas som tillreds med hjälp av björkvedens hetta och doft. Vi fyller upp borden med smaker från havet, skogen och ängen. Perfekt meny för dig som väntar internationella gäster.
FINGERFOOD
Vi tillagar smakrik streetfood som vi serverar på ditt event. Vi tycker speciellt om smaker från Indien, Karibien och Thailand. Vem vill inte prova på rätter som lax och räkor med chili, färsk koriander, tomat, paprika och ananas? Färsk chorizo med mängder av örter, lime och paprika? Musslor i vitlök och citron? Grillad kyckling med Tikka & korianderyogurt, och grillat lamm med Garam Masala?
JAPANSKA DRYCKER OCH ASIATISKA SMAKER
På japanskt vis nyttjar vi grundsmakerna när vi tillreder fisk, skaldjur och kött. Vi får en inblick i japansk matkultur, och berättelser om sake från vår ledare som innehar WSET LEVEL 3 Award i Sake. Det här eventet går att göra både ute och inne. Du bestämmer tid och plats.
MED VEGETARISKT I FOKUS
Har vi idag riktigt koll på vad som är vegetariskt? Det är alltid ett utav de mest samtalslockande av teman, och det är spännande att få ta del av varandras erfarenheter och det blir alltid fantastiskt god mat till slut, men vad dricker man till? Är vin vegetariskt…?
BURGARE ELLER KÖTT
Vi lagar de största och mest smakrika burgarna! Vi blandar vår färs tillsammans på plats, kryddar den precis som ni önskar Sedan grillar vi dem över öppen eld. De godaste tillbehören är ett måste. Vi använder glöden från ByJema:s grillar till att tillreda rotfrukter, och varför inte potatis som långsamt bakats i aromerna från björkved. Vi tar grillen dit ni önskar!
Vill ni dock hellre ha en riktigt fin köttbit så väljer vi kött ifrån en känd bonde där vi vet att det har en bra bakgrund. Vi lyssnar med öppenhet hur just ni vill ha ert kött grillat. Och vi reder ut begreppen….Ska man vända köttet många gånger, eller ska man låta det ligga länge på varje sida…?
Det finns även möjlighet att göra en kombination där vi erbjuder en grillfest, möjligheterna är oändliga!
Vinprovningar med GastroVin
Dessa priser gäller för grupper upp till 15 personer. Priset för grupper över 15 personer är 400 kr extra per deltagare.
Vinprovning i ”trendspaning”
– Vi provar 4 viner. Inga förkunskaper behövs, enbart ett glatt medverkande.
Tid 1 timme 4600 kr
Vinprovning ”Druvan får tala”
– Vi provar 4 viner Inga förkunskaper behövs, ett glatt humör krävs.
Tid 1 timme. 4600 kr
Vinprovning ”Terroir och dess betydelse”
– Vi provar 4 viner. Grundkunskap inom vin är behövlig.
Tid 1 timme 4600 kr
Vinprovning enligt ”metodiken”
– Vi provar 4 viner. Grundkunskap inom vin är behövlig.
Tid 1 timme 4600 kr
Vinprovning ”fokus smaksensorisk”
– Vi provar 6 viner. Grundkunskap inom vin är ett krav, WSET 1 alt. Munskänkarnas Ett-betyg Tid Drygt en timme 5000 kr
Viner tillkommer, vi diskuterar oss fram till de Ni önskar och räkna med vin per person kostar 400kr och uppåt.
Vi bestämmer även vilka glas som önskas till provningen, vi använde oss av Orrefors Difference, Ridel Restaurangserie och Spiegelau. Detta är enbart för att Ni skall få bästa upplevelsen av vinerna.
Vi kombinerar såklart viner med middag, snacks eller ”grundsmakerna”.
Alla priser är ex moms.
AVBOKNING
Du kan ändra/boka av din beställning fram till fyra dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för planering, personal och råvaror.
