MENY
Meny oktober
3 x Snacks
Forellrom & gräddfil – Äpple & kaviar – Lök & tartelette
***
Hummer, majs, & Crispy chili ”Bretagne”
Nöttartar, beta & löjrom ”Närke”
Triangolini Karljohansvamp & Tryffel
Signatur tillägg: 30/50 gram Störkaviar, paine & smetana
Suprice – Chef Joël Robuchon
Lamm, rovor & krysssky ”Öland”
Signatur tillägg: Wagyu, Caviar & emulsion ”Snake River”
Arla Unika – pain d’ Épices ”Jylland”
Äpple, vaniljglass & Calvados ”Chef Alison”
MENYPRIS
priser är angivna ex. moms
4-6 gäster 2500 kr/pp
7-9 gäster 2300 kr/pp
10-12 gäster 2100 kr/pp
AVBOKNING Du kan ändra/avboka din beställning fram till sju dagar innan evenemanget. Därefter debiteras en kostnad för planering, personal & råvaror. Önskar menyn serveras på annan adress än Studio Nian tillkommer kostnad för ev. porslin & glas.
Skicka ett mejl till info@gastrovin.se för exakt kostnad.