Vi kommer öppna upp Nian på nyårsafton. Hör av er till info@gastrovin.se för all info. Det blir en lång avsmak, Grand Vin, dekadenta serveringar, mycket skratt och vid tolvslaget poppar vi bubblor som ni sent skall glömma. .

Om Ni letar efter en unik och centralt belägen foodstudio/lokal för ett lunch, middag, mingel eller producentbesök, en pressträff, en provning med en utvald målgrupp eller kanske för en hemlig produktlansering så har vi lösningen.

I den smakfullt nyrenoverade Studio ”Nian” har vi skapat en liten men väldigt flexibel lokal som rymmer 10-25 personer beroende på konfiguration, från stående event med tillhörande föredragning till en mysig sittande middag. Enklare meny till vårt långa Tabberas

PRESSTRÄFFAR

Nära till allt, nära för alla! Det kan ibland vara svårt att få journalister och andra viktiga opinionsbildare att ta sig tid och välja att komma till just ditt arrangemang. Därför är lättillgänglighet och ett välpaketerat innehåll avgörande för att just du ska få till en lyckad provning. Behöver ni dessutom tillgång till flera lokaler samtidigt kan vi erbjuda 3 st fina mötesrum i olika storlekar i direkt anslutning till Studion.

PRODUCENTBESÖK

Nian med sitt extremt centrala läge precis vid Dramaten och med sin fina och flexibla inredning passar ypperligt för producentbesök. Vi använder oss av glas från Riedel, men önskas glas från Zalto, Orrefors så har vi även tillgång till dessa. Vi skräddarsyr varje event för våra kunder.

KUNDEVENTS OCH PROVNINGAR

Trots att vi precis öppnat har vi har redan hunnit testa lokalens gränser både på bredden och höjden! Allt ifrån vertikal- och sortimentsprovningar, större regions provningar (Master Class).

PRESSVISNING

På Nian får du hjälp att arrangera den lilla mysiga pressvisningen. Här sitter man bekvämt och antecknar/lyssnar till en produktpresentation (Upp till 18 personer). Vill man addera ett mat- och dryckesarrangemang ordnar vi detta efter önskemål. 

SECRET MEETINGS/CHAMBRE

Hos oss får ni vara i fred, ingen ser eller hör. Vi drar för de 4 kg tunga draperiet för entrén och så plötsligt så är det helt stilla och tyst. Ni som gäst justerar bara ljuset, volymen och värmen. Låt oss få visa vår vackra ”Nian” för er.

Stäng meny