Om Ni letar efter en unik och centralt belägen foodstudio för en frukost, lunch, middag, mingel eller varför inte en wine makens dinner. Vi har den ”lilla” studio med de ”stora” möjligheterna.

I den smakfullt nyrenoverade Studio ”Nian” har vi skapat en liten men väldigt flexibel lokal som rymmer upp till 16 personer beroende på konfiguration, från stående event med tillhörande föredragning till  ”enklare” meny till vår långa avsmakningsmeny. 

SECRET MEETINGS/CHAMBRE

Hos oss får ni vara i fred, ingen ser eller hör. Vi drar för de 4 kg tunga draperiet för entrén och så plötsligt så är det helt stilla och tyst. Ni som gäst justerar bara ljuset, volymen och värmen. Låt oss få visa vår vackra ”Nian” för er

 

Det är hemskt det som händer i världen med detta eländiga virus.
Vi på Studio Nian och GastroVin (Catering och Dinner at Home) arbetar i liten skala med små grupper och eftersom vi hanterar mat och dryck är vi vana vid att arbeta med höga hygienkrav. Tills vidare kommer vi därför att arbeta som vanligt och erbjuda gastronomiska upplevelser i avskildhet. självklart följer vi utvecklingen noggrant och med respekt och kommer inte att tveka ifall vi skulle behöva förändra verksamheten på något vis eller pausa den.
Så här jobbar vi i coronatider:
Vi har flyttat några evenemang till vår matstudio, Studio Nian, som är en liten fin lokal med ett enda bord för 4-14 gäster. Avskildhet, att kunna ha middagen utan andra gäster, är ett sätt att säkerställa ett tryggt evenemang.
Vår personal och alla de som arbetar med oss i kulisserna följer alltid stränga rutiner för personlig renlighet och hygien – vi är vana vid det eftersom vi hanterar mat. I den här situationen har vi naturligtvis nolltolerans för alla former av sjukdomssymtom – alla som arbetar är friska.
Har ni några frågor, funderingar om hur ni skall gå tillväga med era bokningar så är det bara att lyfta telefonen och ring med en gång, det är vår uppgift att förmedla all information om just era frågor.
Det har redan gått ut med flertalet mail om uppdateringar för vad som sker för våra redan bokade middagar och event och ber om ursäkt om Ni känner att det blir mycket information, men vi känner att det är viktigt.
Med detta sagt så skall vi heller inte glömma att när ni väl är på plats hos oss så kommer det som vanligt att serveras den bästa gastronomin tillsammans med våra underbara drycker.