Äventyr

P1040156
 

Den tidiga hösten är allt härlig, det kommer svala och klara vindar, som avlöser de fortfarande värmande soliga dagar. Vi på GastroVin håller på för fullt att planera hela hösten 2020. Här kan ni ta del av de flesta godbitar som sker i Studio Nian på Sibyllegatan 9.  

><><><><><><><><><><

Voyage Champagne Vol 1 27 augusti

Voyage Champagne Vol 2 flyttad till januari 2021

Det okända Bordeaux 18 september FULLBOKAT

Wine Finder Barolo Boys Vol. I 1 oktober FULLBOKAT

Rhône viner och stenig Terroir 2 oktober

Domaine Raveneau (4 årgångar av Petit Chablis Magnum) 9 oktober FULLBOKAT

Sauternes och dess Nektar 23 oktober FULLBOKAD

Japan & Sake 30 oktober FULLBOKAT

Wine Finder Barolo Boys Vol. 2  5 november FULLBOKAT

Champagne & Ost 6 november FULLBOKAT 

Mårten Gås Klassiskt 13 november

Barolo (5 årgångar Cappellano Piè Ruperstris) 20 november

Voyage Champagne Vol 3 (Endast medlemmar)  26 november FULLBOKAT

Barolo & Tryffel 27 november

Wine Finder Barolo Boys Vol. 3  3 December FULLBOKAT

Rhône (4 årgångar av Domaine A. Clape Renaissane, Cornas) 4 december (Mer info kommer)

Pinot Noir & Den glada grisen 11 december

Sherry & Årets bästa svamp 18 december  

 

*****
 
MATEVENT MED OFYRs GRILLAR
 
Vi möter och välkomnar sommaren med dess smakrika rovor, och annat gott som bonden för stunden kan erbjuda . Sedan tillreder vi allt över öppen eld. 

SVENSKA TAPAS

Svenska tapas som tillreds med hjälp av björkvedens hetta och doft. Vi fyller upp borden med smaker från havet, skogen och ängen. Perfekt meny för dig som väntar internationella gäster. 

FINGERFOOD

Vi tillagar smakrik streetfood som vi serverar på ditt event. Vi tycker speciellt om smaker från Indien, Karibien och Thailand. Vem vill inte prova på rätter som lax och räkor med chili, färsk koriander, tomat, paprika och ananas?    Färsk chorizo med mängder av örter, lime och paprika? Musslor i vitlök och citron?  Grillad kyckling med Tikka & korianderyogurt, och grillat lamm med Garam Masala? 

JAPANSKA DRYCKER OCH ASIATISKA SMAKER    

På japanskt vis nyttjar vi grundsmakerna när vi tillreder fisk, skaldjur och kött. Vi får en inblick i japansk matkultur, och berättelser om sake från vår ledare som innehar WSET LEVEL 3 Award i Sake. Det här eventet går att göra både ute och inne. Du bestämmer tid och plats.  

MED VEGETARISKT I FOKUS

Har vi idag riktigt koll på vad som är vegetariskt? Det är alltid ett utav de mest samtalslockande av teman, och det är spännande att få ta del av varandras erfarenheter och det blir alltid fantastiskt god mat till slut, men vad dricker man till? Är vin vegetariskt…?  

BURGARE ELLER KÖTT

Vi lagar de största och mest smakrika burgarna! Vi blandar vår färs tillsammans på plats, kryddar den precis som ni önskar Sedan grillar vi dem över öppen eld. De godaste tillbehören är ett måste. Vi använder glöden från OFYR:s grillar till att tillreda rotfrukter, och varför inte  potatis som långsamt bakats i aromerna från björkved. Vi tar grillen dit ni önskar!

Vill ni dock hellre ha en riktigt fin köttbit så väljer vi kött ifrån en känd bonde där vi vet att det har en bra bakgrund. Vi lyssnar med öppenhet hur just ni vill ha ert kött grillat. Och vi reder ut begreppen….Ska man vända köttet många gånger, eller ska man låta det ligga länge på varje sida…?

Det finns även möjlighet att göra en kombination där vi erbjuder en grillfest, möjligheterna är oändliga!

 

Vinprovningar med GastroVin         

Dessa priser gäller för grupper upp till 15 personer. Priset för grupper över 15 personer är 400 kr extra per deltagare.

Vinprovning i ”trendspaning” 
– Vi provar 4 viner. Inga förkunskaper behövs, enbart ett glatt medverkande.
  Tid 1 timme  4600 kr 

Vinprovning ”Druvan får tala”
– Vi provar 4 viner Inga förkunskaper behövs, ett glatt humör krävs.
  Tid 1 timme. 4600 kr

Vinprovning ”Terroir och dess betydelse” 
– Vi provar 4 viner. Grundkunskap inom vin är behövlig.
  Tid 1 timme 4600 kr 

Vinprovning enligt ”metodiken” 
– Vi provar 4 viner.  Grundkunskap inom vin är behövlig.
  Tid 1 timme  4600 kr 

Vinprovning ”fokus smaksensorisk” 
– Vi provar 6 viner. Grundkunskap inom vin är ett krav, WSET 1 alt. Munskänkarnas Ett-betyg  Tid Drygt en timme 5000 kr

Viner tillkommer, vi diskuterar oss fram till de Ni önskar och räkna med vin per person kostar 400kr och uppåt.

Vi bestämmer även vilka glas som önskas till provningen, vi använde oss av Orrefors Difference, Ridel Restaurangserie och Spiegelau. Detta är enbart för att Ni skall få bästa upplevelsen av vinerna. 

Vi kombinerar såklart viner med middag, snacks eller ”grundsmakerna”. 
Alla priser är ex moms. 

AVBOKNING
Du kan ändra/boka av din beställning fram till fyra dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för planering, personal och råvaror.

Lamm Öland (Kopia)

GASTROVIN

Gastrovin Sverige AB 

Sjörosvägen 2, 14893 Landfjärden

info@gastrovin.se 

0709701424

© 2018 All rights reserved

Stäng meny

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du går med i vår maillista så får du nyheter och erbjudanden från GastroVin

You have Successfully Subscribed!