tabberaset

Vårens meny, där vi från GastroVin lagar maten till er. 
Menyn är skapt efter säsong och vad som finns tillgängligt just för stunden. Vi som sitter med inköp av råvaror, har alltid en nära relation med grossisten, bonden, fiskarn eller grönsaksodlaren, enbart för allt känns mycket ärligare och våra gäster får det som är bäst för dagen. Givetvis så löser vi mindre menyer, om så önskas. 

 

Tabberaset

Snacks
New version of Tarte Flambe ”Chef Olivier Nasti”
The black gold ”Chef Vladimir Mukhin”

Le Plats de saison
Norwegian Sea flavors ”Trondheim”

On your own, make an omelett ”Jämtland” 

Prawns, even more from the Sea ”Asia” 

Sweet Duck, meringue ”Chef Tanaka” 

Caramelized ”Pigg” eggplant, herbs, Garden party ”Chef Le Squer”

Who killed the lamb ”Gaggan” 

Ice ice baby ”Elbulli” 

To the bitter end
The cheese is mixed with nature ”Jura, Loire, Alsace” 

Smashed apple, I crusched Masimo ”Landfjärden”

1700 kr ex moms inklusive fantastiska viner 
Stäng meny