tabberaset

Vårens meny i någon av våra studios eller som vi serverar hemma hos er. 
Menyn är skapt efter säsong och vad som finns tillgängligt just för stunden. Vi som sitter med inköp av råvaror, har alltid en nära relation med grossisten, bonden, fiskarn eller grönsaksodlaren, enbart för allt känns mycket ärligare och våra gäster får det som är bäst för dagen. Givetvis så löser vi mindre eller större menyer, om så önskas. 

 

Tabberaset

Snacks
En ny version av Tarte Flambe
Vårens primörer med ramslöksdipp

Le Plats de saison
Pilgrimsmussla, sjökorall, betor ”Trondheim”

Bakat ägg, sparris, ramslök ”Öster Haninge”

Råstekt hummer, grapefrukt och krondill, nässlor ”Jakarta”  

Glad anklever, maräng, lakrits, hasselnöt ”Bresse” 

Gårdsgris, vårlök, sparris, ”Nibble”

Lamm, primörer, örter ”Öland” 

Granite ”El bulli” 

To the bitter end
Dagens urval av ostar ”Jura, Loire, Alsace” 

Rabarber, vitchoklad, ängssyra ”Landfjärden”

1700 kr ex moms inklusive fantastiska viner 
Stäng meny