klubben...

Klubbrummet W by Wijnjas

Vi bygger på vårt utbud med trevliga studios, lokaler och trivsamma ställen, där Ni kommer kunna njuta av gastronomi och dryck i världsklass. 

Klubbrummet är vårt nya tillskott i familjen och vi kommer med mer info, så fort vi har allt klart med menyer och viner. Men vi har satt 6 tillfällen och med 10 gäster per gång.

Vi serverar en 5 rätters meny (med garanterade inlägg) minst 5 viner till där. Vinet skall stå i centrum, det är vinet som skall sätta temat för varje tillfälle. 
Såklart kommer vi hålla oss till säsong och dagens bästa råvaror. Därför så kommer tillfällena falla in när Alba tryffeln är som bäst, när höstens vilt är som smakrikast, när vårens första primörer ser ljuset, sparrisen och nässlorna skall ha en speciell afton. Låt oss heller inte glömma ankan, vakteln, lammet heller inte skaldjuren. 

”Lokalisera Er” 
Ni tar er igenom den nyrenoverade innegården, tar sen trappan ned och möts av ostarnas mogna dofter. Ni slinker igenom den långa hallen och tar in till höger, möts av en vinkällare deluxe, längst in i hörnet sitter den mycket tunga och knarrande svarta dörren…. Låt er nu vilt fantisera om vad som sker bakom den. Vi har svaret, se till att boka er plats. 

Meny med vin 2500 kr 
(Inte ett vin kommer att vara yngre än 10 år, vi kommer inte att hålla oss till några regler, det finns inga regler. Vi kommer att köra all in, och det finns kanske inget slut på en kväll med oss

Stäng meny