Catering

Ditt event tillsammans med oss i höst kommer att bli något utöver det vanliga. 
 
Blir det i någon utav våra studios? Hemma hos Dig? Kanske på Ditt kontor? Eller rent utav ute i naturen?
Låt oss ta en rykande kopp kaffe och tillsammans utforma Ditt event precis som Du önskar.
 
MATEVENT MED OFYRs GRILLAR
 
 Vi möter och välkomnar hösten med dess smakrika rovor, och annat gott som bonden för stunden kan erbjuda . Sedan tillreder vi allt över öppen eld. 
 

SVENSKA TAPAS

Svenska tapas som tillreds med hjälp av björkvedens hetta och doft. Vi fyller upp borden med smaker från havet, skogen och ängen. Perfekt meny för dig som väntar internationella gäster. 

FINGERFOOD

Vi tillagar smakrik streetfood som vi serverar på ditt event. Vi tycker speciellt om smaker från Indien, Karibien och Thailand. Vem vill inte prova på rätter som lax och räkor med chili, färsk koriander, tomat, paprika och ananas?    Färsk chorizo med mängder av örter, lime och paprika? Musslor i vitlök och citron?  Grillad kyckling med Tikka & korianderyogurt, och grillat lamm med Garam Masala?

Vi erbjuder också matevent där Du och ditt sällskap har möjlighet att vara med och laga maten! De eventen hålls i någon utav våra studios eller med OFYRs grillar ute i valfri natur och miljö.

 

JAPANSKA DRYCKER OCH ASIATISKA SMAKER    

På japanskt vis nyttjar vi grundsmakerna när vi tillreder fisk, skaldjur och kött. Vi får en inblick i japansk matkultur, och berättelser om sake från vår ledare som innehar WSET LEVEL 3 Award i Sake. Det här eventet går att göra både ute och inne. Du bestämmer tid och plats.  

MED VEGETARISKT I FOKUS

Har vi idag riktigt koll på vad som är vegetariskt? Det är alltid ett utav de mest samtalslockande av teman, och det är spännande att få ta del av varandras erfarenheter och det blir alltid fantastiskt god mat till slut,                                men vad dricker man till? Är vin vegetariskt…? 

PÅ STJÄRNKROGEN 

Vad lagas för mat, och hur? 
Är allt så krångligt och tar allt så lång tid? Vi utforskar och provar… Kent Hammarsten som är grundare av GastroVin har under många år haft nöjet att arbeta på några av Sveriges bästa restauranger och kommer med de bästa knepen och trixen för att på ett grundligt sätt skapa stjärnbeströdd gastronomi med riktigt bra drycker till.

NATIONELLT FÖR DEN INTERNATIONELLE

Tillsammans lagar vi en svensk tapasmeny, där svenska råvaror står i centrum. Det här är en aktivitet som är bra för er som är från 10 personer och uppåt, och inte har mycket tid över för aktiviteter. Från det att vi tar första taget i råvarukorgen står tapasen klara på bordet inom en dryg timme. Vi använder oss av fisk från svenska vatten, kött från våra skogar och grödor som odlas av våra gröna vänner. Den här aktiviteten gör vi där det passar er bäst- kontoret, matlagningsstudion, skogen eller kanske på bryggan. 

BURGARE ELLER KÖTT

Vi lagar de största och mest smakrika burgarna! Vi blandar vår färs tillsammans på plats, kryddar den precis som ni önskar Sedan grillar vi dem över öppen eld. De godaste tillbehören är ett måste. Vi använder glöden från OFYR:s grillar till att tillreda rotfrukter, och varför inte  potatis som långsamt bakats i aromerna från björkved. Vi tar grillen dit ni önskar!

Vill ni dock hellre ha en riktigt fin köttbit så väljer vi kött ifrån en känd bonde där vi vet att det har en bra bakgrund. Vi lyssnar med öppenhet hur just ni vill ha ert kött grillat. Och vi reder ut begreppen….Ska man vända köttet många gånger, eller ska man låta det ligga länge på varje sida…?

Det finns även möjlighet att göra en kombination där vi erbjuder en grillfest, möjligheterna är oändliga!

FÖR MER INFORMATION OM SAMTLIGA EVENT SAMT PRISFÖRSLAG MAILA info@gastrovin.se ELLER KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN

AVBOKNING
Du kan ändra/boka av din beställning fram till fjorton dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för planering, personal och råvaror.

Lamm Öland (Kopia)
Stäng meny