Catering

Ett event med oss denna efterlängtade sommar, kommer bli en speciell upplevelse. Låt oss få berätta mer över ett samtal, eller en svalkande lemonad. Blir ert event att njuta av vår gastronomi i någon av våra studios, eller blir det i ert hemmakök, på kontoret eller ute på vid en vindstilla vik, någonstans i skärgården. Vi har lösningen på er bästa upplevelse. 

MATEvent med OFYR grillar.

Event i samarbete med OFYR grillar. Vi skapar ett tillfälle där vi tillsammans med er formar ert Event, precis som ni önskar. Vi har kunskapen för att tillreda den perfekta gastronomin.

Möt våren och dess smakrika primörer. Vi tillreder allt över öppen eld. Givetvis så fylls menyn med allt som bonden, kan erbjuda för stunden. 
Kostnad från 590 kr per person 

Svenska tapas tillreds med hjälp av björkvedens hetta och doft. Vi fyller upp borden med smaker från havet, skogen och ängen. Perfekt meny för er som väntar internationella gäster. Kostnad från 590 kr per person

Fingerfood, vi tillagar smakrik streetfood till ert Event, denna vår så är det smaker från Indien, Karibien och speciellt Bangkok som får presentera dessa menyer. Vem vill inte prova på rätter som Khanom Jeen Nam Ya Kati (Coconut Milk Curry w/ Rice Noodles). Gaeng Hanglay (Thai Hanglay Curry). Ceviche: Lax och räkor med chili, färsk koriander, tomat, paprika och ananas. Färsk Chorizo med mängder av örter, lime och paprika. Musslor i vitlök och citron.  Grilled Chicken Tikka & Coriander Yogurt och vår egna favorit, Grilled lamb with Garam Masala….
Kostnad från 610 kr per person

MATEvent där Ni är med och lagar. Dessa event gör vi i våra studios eller med OFYR Grillar ute i valfri natur och miljö.

”Japansk dryck och asiatiska smaker” 
Under kvällen så får vi en medryckande berättelse av historien av Sake, efter provningen tillreder vi små rätter och får känna på helt nya smakkombinationer” Det Japanska köket är känt för att inte bli för kryddigt, utan man ”kryddar” gärna med grundsmakerna och får allt att smaka fantastiskt. Vi tillreder fisk, skaldjur och i nutid har även kött blivit allt mer vanligare i örikets kök. Våra ledare inom Sake bär titeln, WSET Level 3 Award in Sake. (Detta event gör vi både ute och inne, Ni bestämmer tid och plats).

”Matevent med VEGO i fokus” MEST BOKADE EVENTET!
Vi tar tag i detta heta och aktuella tema. VEGO har vi idag riktigt koll på vad som är VEGO, dessa event blir alltid ett av de mest diskussionsdrabbade teman, och det är så kul att få ta del av allas erfarenheter och det blir alltid god mat till slut, vad dricker man till VEGO mat? Är vin VEGO?

”Vad lagas och hur lagas maten på stjärnkrog?” 
Är allt så krångligt och tar allt så lång tid att tillreda, vi utforskar och provar.” Grundaren av GastroVin har under många år haft nöjet att arbeta på några av Sveriges bästa restauranger och kommer med de bästa knepen och trixen för att på ett grundligt sätt skapa stjärnbeströdd gastronomi med riktigt bra drycker till.

”Säsongen för primörer” 
Vad har bonden, fiskarn, jägaren till oss idag? Av en fylld och hemlig råvarukorg skapar vi tillsammans en meny och vi alla får tänka till och se vad vi kan skapa utan att titta efter recept på telefonen eller paddan. V tillsammans skapar menyn som är den bästa för dagen. 

”Nationellt för de internationella”
Vi tillsammans lagar en svensk tapas meny, där svenska råvaror får stå i centrum. Detta är en aktivitet som är bra för er som är från 10 personer och uppåt, och inte har massa med tid över för aktiviteter. Från vi tar första taget i råvarukorgen, så står tapasbordet klart på dryga timmen. Vi använder oss av fisk från svenska vatten, kött från våra skogar och grödor som odlas av våra gröna vänner. Denna aktivitet gör vi där det passar er bäst, kontoret, matlagningsstudion, skogen eller bryggan.  

”Burgare”
Vi lagar de största och mest smakrika burgarna, vi blandar vår färs tillsammans, kryddar den precis som ni önskar, och detta gör vi på plats. Grillar över öppen eld. De godaste tillbehören är ett måste. Vi använder glöden från Ofyrs grillar med att tillreda rotfrukter och varför inte den bakade potatisen som långsamt bakats i aromerna från björkved. Vi tar grillen dit ni önskar.

”Grilla kött över öppen eld”
Det pratas i dag om vad som är bra kött, vi använder oss av kött från känd bonde och vi tar inte i kött som vi inte vet att det haft en god bakgrund. Denna aktivitet bestämmer ni om ni öskar vara med och hjälpa till, eller så hänger ni bara med oss runt Ofyrs grillar och värmer er av vedens värme och kanske har något värmande i glaset ert. Vi lyssnar med öppenhet om hur just ni önskas grillas, och vart ni vill grilla. 

”Laga mat över öppen eld tillsammans med Ofyr”
Här syr vi ihop paket efter vad kunden önskar, vegetariskt, fisk, skaldjur, kött. 

”Grillskola eller bara en trevlig Grillfest” 
3 sorters kött, svenskt och såklart från känd bonde, vi gör alla tillbehör efter säsong.

Snabb Catering för minglet, dopet, födelsedagen… Ja vilket tillfälle som önskas. Här kommer en litet utdrag på de mest populära smakerna som följer oss efter säsong och tillgång. 

Avbokning
Du kan ändra/boka av din beställning fram till fjorton dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för planering, personal och råvaror

Grillfest
Stäng meny