Event

DSC_0115
Våra event Studio Nian 2020 (Sibyllegatan 9) 
 

Champagne & Skaldjur 31 januari

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika champagner, till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två champagner till varje rätt och det blir överraskningsbubbel när alla gäster anländer. Och vem vet, blir det extra hjälp till vid spisen denna afton? En person med extra stort kunnande om just bubblets magi och makt. Se denna afton som en resa i Champagnes och dess historiska vinglas med adderad extra god gastronomi.

”provningsledare” är ingen mindre än Christian Rähn (Champagne Voyage) 

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Bordeaux & Fågel 28 februari

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika Bordeaux viner (mogen ålder och med rätt Terroir) till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där lilla extra om varje slott i Bordeaux?

Tanniner, Terroir och kärlek är kvällens ledord.

 ”provningsledare” är den otroliga Bergs Lars Hansson (Järvsös egna Henri Jayer)

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se  platsen är bindande.

Australiens viner & Svenskt Kött 27 mars

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika viner från Australien, till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och det blir en överrasknings glas när alla gäster anländer. Och vem vet, blir det extra hjälp till vis spisen denna afton, en person med extra stort kunnande om just Australiens magi och makt. Se denna afton som en resa till ”Down under” och dess fantastiska historia med adderad god gastronomi. Köttkoma ingår i priset.

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Fass 4 Riesling & Vårens första Sparris 24 april

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika Rieslingviner med ålder och med rätt Terroir, till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst, som kan det där lilla extra om precis varje sluttning, exponering och klon? Kvällens ledord är syra, mineraler och dess spröda primör.  

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Bourgogne & Primörer 29 maj

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika Bourgogneviner (mogen ålder och med rätt Terroir) till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner. Eftersom vi älskar Bourgogne så kommer denna kväll bli lite extra, två pausviner är ett måste.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där med varje bondes kunnande om bourgognes fantastiska bredd och kärleken till det perfekta vinet.

30 dagar innan, släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

BBQ & dess viner Sommaravslutning 26 juni

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp minst 6 olika perfekta ”grill” viner, till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där lilla extra om den rätta kolen, den perfekta grillen, vad skall vi tänka på när vi grillar och varför.  Vad händer med vinet till den rökiga, oftast feta och söta grillsmak? Låt denna kväll bli en början till den genuina sommaren intill grillen

30 dagar innan, släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se  platsen är bindande.

Druvan Chardonnay & kalla skaldjur 21 augusti

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika Chardonnayviner, så klart med olika ursprung och åldrar. Till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där lilla extra om denna älskade/mindre omtyckta druva? Låt oss få mer kunskap om bredd och smakstil gjord på druvan Chardonnay.

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se  platsen är bindande.

Sherry & Årets bästa svamp 25 september

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 8 olika sherrys, all från den torraste Fino sherryn till den sötaste PX. till detta så kommer det att serveras en fyrarätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där lilla extra om precis varje slott och lott i Bordeaux? Tanniner, Terroir och kärlek är kvällens ledord.

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Sake & Asiatiska smaker 30 okt

12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 8 olika sake, till detta så kommer det att serveras en familystyle middag (mängder med mat) med snacks, kaffe och praliner.

Detta blir en alldeles speciell afton i vår studio. En sakemästare kommer och håller en bedårade lättsam och rolig föreläsning om den japanska dryck. Det blir minst 8 olika drycker, man aldrig veta vad detta slutar, med det vi vet, är en kväll som denna kommer aldrig att glömmas.

Vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”, det får ni reda på 30 dagar innan.

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Barolo & Tryffel 27 november

Vi har 12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp 6 olika från Piemonteviner (mogen ålder och med rätt Terroir) till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan det där lilla extra om varje unik kulle och by i Piemonte? Tanniner, Terroir och kärlek är kvällens ledord.

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se platsen är bindande.

Pinot Noir & Den glada grisen 18 december

Vi har 12 plaster till denna kväll. Vi kommer att öppna upp minst 6 olika Pinot Noir viner (mogen ålder och med olika stil) till detta så kommer det att serveras en trerätters meny med snacks, kaffe och praliner.

Två viner till varje rätt och såklart blir det ett okänt vin som välkomstglas med tillhörande snacks. Vem är blir kvällens speciella gäst som kan precis allt om denna unika druva och dess bredd. Låt munkarna äntligen få utlopp för allt fantastisk de har gjort för vinvärlden och dess historia.  

30 dagar innan, så släpper vi mer info om vem som blir kvällens speciella gäst ”provningsledare”

Klockan 1800 börjar vi och vi brukar vara klara till 22.

Pris per person för en helkväll med oss i studion landar på 1500 kr. Boka er plats på info@gastrovin.se  platsen är bindande.

Ditt event tillsammans med oss i vinter kommer att bli något utöver det vanliga. 
 
Blir det i någon utav våra studios? Hemma hos Dig? Kanske på Ditt kontor? Eller rent utav ute i naturen?
Låt oss ta en rykande het kopp kaffe och tillsammans utforma Ditt event precis som Du önskar.
MATEVENT MED OFYRs GRILLAR
 
Vi möter och välkomnar vintern med dess smakrika rovor, och annat gott som bonden för stunden kan erbjuda . Sedan tillreder vi allt över öppen eld. 

SVENSKA TAPAS

Svenska tapas som tillreds med hjälp av björkvedens hetta och doft. Vi fyller upp borden med smaker från havet, skogen och ängen. Perfekt meny för dig som väntar internationella gäster. 

FINGERFOOD

Vi tillagar smakrik streetfood som vi serverar på ditt event. Vi tycker speciellt om smaker från Indien, Karibien och Thailand. Vem vill inte prova på rätter som lax och räkor med chili, färsk koriander, tomat, paprika och ananas?    Färsk chorizo med mängder av örter, lime och paprika? Musslor i vitlök och citron?  Grillad kyckling med Tikka & korianderyogurt, och grillat lamm med Garam Masala? 

JAPANSKA DRYCKER OCH ASIATISKA SMAKER    

På japanskt vis nyttjar vi grundsmakerna när vi tillreder fisk, skaldjur och kött. Vi får en inblick i japansk matkultur, och berättelser om sake från vår ledare som innehar WSET LEVEL 3 Award i Sake. Det här eventet går att göra både ute och inne. Du bestämmer tid och plats.  

MED VEGETARISKT I FOKUS

Har vi idag riktigt koll på vad som är vegetariskt? Det är alltid ett utav de mest samtalslockande av teman, och det är spännande att få ta del av varandras erfarenheter och det blir alltid fantastiskt god mat till slut, men vad dricker man till? Är vin vegetariskt…?  

BURGARE ELLER KÖTT

Vi lagar de största och mest smakrika burgarna! Vi blandar vår färs tillsammans på plats, kryddar den precis som ni önskar Sedan grillar vi dem över öppen eld. De godaste tillbehören är ett måste. Vi använder glöden från OFYR:s grillar till att tillreda rotfrukter, och varför inte  potatis som långsamt bakats i aromerna från björkved. Vi tar grillen dit ni önskar!

Vill ni dock hellre ha en riktigt fin köttbit så väljer vi kött ifrån en känd bonde där vi vet att det har en bra bakgrund. Vi lyssnar med öppenhet hur just ni vill ha ert kött grillat. Och vi reder ut begreppen….Ska man vända köttet många gånger, eller ska man låta det ligga länge på varje sida…?

Det finns även möjlighet att göra en kombination där vi erbjuder en grillfest, möjligheterna är oändliga!

FÖR MER INFORMATION OM SAMTLIGA EVENT SAMT PRISFÖRSLAG MAILA info@gastrovin.se ELLER KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN

AVBOKNING
Du kan ändra/boka av din beställning fram till fjorton dagar innan evenemanget. Därefter debiteras kostnader för planering, personal och råvaror.

Lamm Öland (Kopia)

GASTROVIN

Gastrovin Sverige AB 

Sjörosvägen 2, 14893 Landfjärden

info@gastrovin.se 

0709701424

© 2018 All rights reserved

Stäng meny